Канцлер респект тоталь. Спокійно і правильно учуяно ситуацію.
Все ж чудово, заради Бога!
Я думаю, все-одно кожен бій - це перш за все бій себе з самим собою.
Тому я тут не згоден з наприклад:
Цитата:
Я думаю еще следует добавить пункт о незавершении игры раньше установленого времени. (или завершении только в том случае если на полигоне 100% осталась только одна сторона).
Для меня ето был основной минус данной игры - узнать с утра что игра закончена досрочно и на полигоне никого кроме нас уже не осталось....
|
Для прикладу - коли вночі Акелла відкрив сафарі на кількох бійців ФС на дорозі і розпочався повний алярм, то я висунувся на пару метрів вперед з своєї позиції, аби краще охопити сектор з якого вірогідно мав прийти супротивник. От я висунувся засів за горбочком з колод і раптово бачу чорну пляму в 20 метрах від себе, яка здається рухалася і раніше її не було. Ті 20 секунд коли я завмер і влився в дерев'яні стовбури, вдивляючись в чорну пляму і нервово усвідомлюючи що чорна пляма може так само вдивлятися в мене - і були тим після чого мені вже гра вдалася.
Помилка в спостережливості, швидкості зайняття позиції, чи просто неправильне опізнання об'єкта і або я відкрию фальш-вогонь і цим заплутаю ситуацію та викрию позицію, або ж я не відкриваю вогонь і зараз знесуть мене, розкриють нам фланг і моя помилка раптом зможе стати ціною "життя" усіх.
І це прекрасно я щітаю.
А от знай я, що на полігоні нікого немає - і все. бобік здох.
Для дзена і росту цигуна противник не треба.)
А вже бій, та хулі там, буде бій. Не цей раз так наступний.